Svet
26206 ogledov

Pijan z mercedesom do smrti povozil sestri in pobegnil

Nesreča - fotografija je simbolična Profimedia
S Hrvaške prihaja zgodba o novi prometni nesreči, ki je vzela življenje dveh sester.

V Dalmaciji je Policija iskala pobeglega voznika kombija, ki je v prometni nesreči do smrti povozil dve sestri, nato pa pobegnil. Kot poroča portal Dalmacija News, je voznik kombija znamke mercedes pobegnil s kraja nesreče, potem ko se je zaletel v fiata punto, v katerem sta v Prugovem sedeli sestri, stari 36 in 55 let, poroča omenjeni portal. V nesrečo je bil udeležen še 27-letni voznik dacie duster, ki je v času nesreče pripeljal z nasprotne smeri. 

Voznik kombija je po nesreči pobegnil, potem ko je videl, kaj je napravil. Pobegnil je v svojo hišo in se vanjo zaklenil. Ker policistom vrat ni želel odpreti, so možje postave vstopili na silo in ga prijeli. Kot neuradno izmerili več kot 1,5 promila alkohola, pri tem pa je treba dodati, da je od nesreče do aretacije minilo kar nekaj časa.

47-letnega pobeglega voznika iz Prugova so policisti odpeljali v bolnico, saj je imel zlomljen nos. Zaradi stresa se mu je zdravstveno stanje poslabšalo, zato je ostal v bolnišnici pod nadzorom policije, še poroča omenjeni portal. 

*Fotografija je simbolična

dezurni@styria-media.si 

Komentarjev 3
  • Kmodri 12:26 18.oktober 2023.

    Važno, da je bil Mercedes! Življenja so itak postranska stvar!

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 12:14 18.oktober 2023.

    Ali bi bilo bolje, če bi ju ubil s cliotom ?!