Svet
2504 ogledov

Z nožem ubil štiri družinske člane, tudi dva otroka

Nož kri nasilje umor dokaz
V napadu z nožem v hiši v Queensu v New Yorku so bili v nedeljo ubiti štirje družinski člani, vključno z dvema otrokoma.

Napadalec je v hiši zanetil požar in zabodel dva policista, ki sta prišla na kraj dogodka, preden ga je eden od njiju ustrelil. Napadalca so odpeljali v bolnišnico, vendar so ga ob prihodu razglasili za mrtvega, poroča britanski BBC.

Policija je obvestilo o napadu prejela ob 11. uri po srednjeevropskem času, ko je mlada klicateljica izjavila, da njen bratranec ubija družinske člane. Kmalu za tem sta dva policista prispela v sosesko Far Rockaway, kjer sta opazila moškega s prtljago.

Ko sta poskušala govoriti z moškim, je ta izvlekel nož in enega policista zabodel v vrat in prsni koš, drugega pa v glavo. Eden od policistov je uspel izvleči pištolo in napadalca ustrelil.

Napadalca so odpeljali v bolnišnico, vendar so ga ob prihodu razglasili za mrtvega. Policija je pred hišo našla 11-letnico, ki so jo ravno tako odpeljali v bolnišnico, a je pozneje podlegla poškodbam.

Po prihodu gasilcev so v hiši, v kateri je izbruhnil požar, našli trupla še treh oseb, in sicer 12-letnega dečka, 44-letne ženske in moškega v 30. letih. V bolnišnico pa so z več vbodnimi ranami odpeljali 61-letno žensko.

Policija meni, da so vse žrtve umrle zaradi vbodnih ran. Napadalca je identificirala kot 39-letnega Courtneyja Gordona, ki je bil že enkrat aretiran zaradi nasilja v družini.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 18:17 03.december 2023.

    STA in Nora 24tv se ukvarjajo samo s tujo črno kroniko, ko ni kaj drugega kritizirat..