Svet
16 ogledov

Z otrokom padla na tire

Ženska z otrokom padla na tire. Youtube
Američanka je skupaj s štiriletnim sinom, ki ga je držala v naročju, med največjo prometno konico padla na tire podzemne železnice v Bostonu. Da sta oba ostala nepoškodovana, gre zahvala dvema potnikoma, ki sta ji takoj priskočila na pomoč.

Kot je razvidno iz videoposnetka (ogledate si ga lahko v tej povezavi) je 36-letna Meera Thakrar z otrokom v naročju hodila po peronu in kar na enkrat padla na tire podzemne železnice.

Za ABC News je dejala, da je mislila, da vlak stoji na njenem in ne nasprotnem peronu. "To, kar sem storila, je bilo res neumno," je še povedala.

Na srečo sta ji takoj na pomoč priskočila dva čakajoča potnika (njuna identiteta ni znana) in jo dvignila nazaj na peron. Tiskovni predstavnik tamkajšnje podzemne železnice Joe Pesaturo je za Boston Herald dejal, da še nikoli ni videl, da bi ženska z otrokom tako padla na tire.

Dodal je, da se je treba zahvaliti moškemu in ženski, ki sta takoj pomagala 36-letnici in opozoril, da je hoja po tirih zelo nevarna. "Najbolj je, da se takoj obvesti zaposlene na podzemni železnici, da čimprej ustavijo vlak in izklopijo elektriko," še pravi.

Komentarjev 1
  • roscha 22:27 25.avgust 2012.

    Noro. Peečka v USofuckingA ne zna hodit in cela drama.Koga kuratz briga če bi kravo tudi povozil vlak, a smo 145 jebena amerišlška država a kaj....V Ukrajini je cisterna povozila žensko.. In zakaj ni o tem ...prikaži več niti besede? Pa v uzbekistanu je pobegnil zapornik.. Alo.. Pajaci........ A smo nastavili rit samo USoffuckingA? Debili koga kurac briga kaj se dogaja v eni zmed 200+ držav nasvetu ritolizniki eni