Svet
75 ogledov

Z umetnim penisom hotel prelisičiti dopinški test

Whizzinator umetni penis Youtube
Italijanskega tekača na dolge proge Devisa Licciardija čakajo disciplinski ukrepi, ker je poskušal z umetnim penisom pretentati dopinški test.

Devis Licciardi je med dopinškim testom po desetkilometrskem teku uporabil umeten penis s čistim urinom, s katerim je hotel prestati test, vendar so ga zasačili. Licciardi, ki je sicer član italijanske atletske skupine, se bo moral zaradi prevare danes zagovarjati pred olimpijskim komitejem v Rimu, grozi pa mu dolgotrajna prepoved tekmovanja.

Sedemindvajsetletnik naj bi med testom uporabil umetni penis, ki se imenuje whizzinator in ga je mogoče kupiti prek spleta, kjer ga oglašujejo kot "diskretno sintetično urinsko napravo, ki je varna pri uporabi za vse zabavne podvige". Stane približno sto evrov, v paketu pa dobite ogrevalno napravo, umetni penis in čisti urin. Penis je na voljo v različnih barvah.

Preiskava Licciardijevega primera se je začela prejšnji konec tedna, ko se je udeležil teka v Molfetti v južni Italiji. Tiskovni predstavnik olimpijskega komiteja je ob tem povedal: "Devis se bo moral v sredo zagovarjati pred antidopinškim odborom." Sam Licciardi pa dogodka še ni hotel komentirati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.