Svet
20 ogledov

Z vnukom bo imela otroka

Krvoskrunska ljubezen (Foto: Sky News) Žurnal24 main
V ameriški zvezni državi Indiani sta se zaljubila babica in vnuk. Njuno razmerje se jima ne zdi sporno, načrtujeta pa že naraščaj.

72-letna upokojenka iz Indiane Pearl Carter še nikoli ni bila tako srečna, potem ko je s svojim vnukom, 26-letnim Philom Baileyjem, začela ljubezensko razmerje. Zdaj sta se odločila, da bosta imela naraščaj, izbrala pa sta že nadomestno mater.

"Ne zanima me, kaj pravijo ljudje. Zaljubljena sem v Paula in on je zaljubljen vame. Kmalu bom držala v naročju sina ali hčerko, Phil pa bo ponosni očka," je povedala.

Paul je sin njene hčerke Lynette Bailey, ki jo je Pearl pri osemnajstih letih dala v posvojitev. Ko je mati umrla, je sin poiskal svojo babico, v katero pa se je kmalu zaljubil.

"Prvič, ko sem ga zagledala, sem takoj vedela, da bo odnos med nama intimen. Prvič po več letih sem se spet počutila seksualno. Končno bom mama in ne bo mi treba dati otroka v posvojitev, še pravi babica.

"Z vsem srcem jo ljubim. Vedno so me privlačile starejše ženske, Pearl pa je naravnost čudovita. Sedaj bom še očka in komaj čakam. Ko se zunaj poljubljava, se nama smejijo, vendar naju to sploh ne moti," je povedal vnuk.

Par je že našel nadomestno mater, za poseg oploditve jajčeca pa sta morala odšteti 54 tisoč dolarjev (40 tisoč evrov). Roxanne Campbell, ki jo bodo oplodili z vnukovo spermo, je bila sprva nad nenavadnim parom šokirana. "Vendar sta čudovit par in vidim, da se imata zelo rada. Vem, da bo otrok prav tako ljubljen."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.