Svet
9 ogledov

Za 164 centimetrov 4.000 evrov

dolgi lasje Shutterstock
Dvanajstletna Natasha iz Ria de Janeira se v življenju še ni postrigla. Zdaj se je le odločila, da bo svojo 164 centimetrov dolgo grivo odstrigla in prodala. Izklicna cena je štiri tisoč evrov.

Ker ji dolgi lasje otežujejo vsakodnevno življenje, se je dvanajstletna Natasha Moraes de Andrade iz Ria de Janeira naposled le odločila, da se ostriže. Primer sicer ne bi bil nič nenavadnega, če ne bi šlo za lase, dolge 164 centimetrov, Natasha pa za česanje vsak dan porabi uro in pol, za šampon pa družina odšteje štiristo evrov na mesec, še navaja 24sata.

Lasje so že zdaj daljši od nje, ob vsakodnevnih opravkih mora naglavno okrasje nositi v rokah. Čeprav temperature v Riu dosežejo tudi 40 stopinj in več, njena družina ne more vključiti ventilatorja, saj bi se lasje zlahka zapletli vanj.

Zlatolaska, kot jo imenujejo, se ni želela ostriči vse življenje, zdaj pa se je le odločila, da se ostriže in svojo meter in pol dolgo grivo proda za okoli štiri tisoč evrov. Kot pravi, bo vse v šoli  presenetila s frizuro na bob, denar, ki ga bo zaslužila s svojimi lasmi, pa bo porabila za prenovo sobe.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.