Svet
105 ogledov

Za belo kavo plačal več kot 6 evrov

Hrvaške restavracije Profimedias
Na prestižni turistični lokaciji boste za belo kavo morali seči globoko v žep.

O zasoljenih cenah v kavarnah na elitnih lokacijah v Dubrovniku čivkajo že vrabci na strehah, a se še vedno najdejo posamezniki, ki ob pogledu na račun prebledijo. 

Kdor želi popiti kavo na Stradunu, bo za to moral plačati več kot drugje. Na eni od Facebook strani so objavili račun, s katerega je razvidno, da za kapučino in belo kavo računajo 46 kun, kar je nekaj več kot 6 evrov. 

Pod objavo so se oglasili komentatorji, ki so prepričani, da bi morali ljudje zdaj že vedeti, da so cene na omenjeni lokaciji zasoljene. 

Podobnim zgodbam smo bili priča tudi lani. V Poreču so imeli v nekem lokalu dva cenika, enega za domače in drugega za tuje goste.  

 

Komentarjev 32
  • dusan72 05:07 31.maj 2017.

    Res ima zadeva dobrih 40 kvadratov, do morja je par minut (dobre 3) sprehoda, ampak hej, saj dejansko rabim nekaj za prespat :) Hotel sem samo povedat, da se da tudi dosti ceneje preživet 10 dni dopusta, kot nekateri omenjate ...prikaži več neke AI varijante. Mogoče sem pa samo tak tip človeka, da mi med dopustom ni težko dvigniti rit in se sprehoditi do hladilnika po pir, mogoče kaj speči in uživati v družbi. Če je pa komu še to težko, potem pa res... AI v kakšni eksotiki, ladenje muda cel dan, na žvižg ti nosijo drink v posteljo... jaz bi se počutil kot nebogljenec v bolnici :) Ampak kot pravim, 100 ljudi, 100 okusov.

  • dusan72 05:07 31.maj 2017.

    Res ima zadeva dobrih 40 kvadratov, do morja je par minut (

  • Zmago 09:07 30.maj 2017.

    Antune on je htio samo da kaže, da za ovakvu cjenu kafe ne treba preko granice ;-)))