Svet
11 ogledov

Za brutalen napad pogojna kazen

(Foto: YouTube) Žurnal24 main
Trije mladi Britanci so napadli potnika v metroju, mu skakali po glavi in na koncu slavili s "high-five". Zato so dobili le štiri mesece pogojne kazni.

Ker jih je 30-letni moški prosil, naj ne bodo tako glasni, so ga 25-letni Friderick Doe, 24-letni Michael Tebbutt in 25-letna Samantha Vander napadli. Pijani so ga pretepli, skakali po njem in na koncu slavili s "high - five".

Sodnik jim je za to dejanje dosodil štiri mesece pogojne kazni, 300 ur družbeno koristnega dela ter plačilo nekaj manj kot 1.100 evrov kazni, poroča 24sata.

Trojica se je nad moškim znašala nekaj minut, dokler se ni vmešal drug potnik. Ta je pomagal moškemu na noge in poklical pomoč. 30-letnik je imel modrice po obrazu, rokah in hrbtu. Pijane Britance, ki so se kasneje sami predali policiji in priznali napad, je posnela tudi kamera. Pred tem so jih vrgli ven iz lokala, ker so razgrajali in motili ostale obiskovalce.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.