Svet
15 ogledov

Za dojenčka tvegala življenje

1/2
Mladi par iz Kansas Cityja je za rešitev svojega šestmesečnega otroka tvegal življenje. Pogumno dejanje je zabeležila kamera.
Posnetek pogumnega dejanja staršev si oglejte TUKAJ.

24-letna Melanie in 22-letni Aaron Richmans sta se ustavila na mestni bencinski postaji, da bi avtomobilu, na zadnjem sedežu katerega je sedel dojenček, dotočila gorivo. Ko sta končala, sta se postavila nekaj metrov stran od vozila, se pogovarjala in čakala prijatelje. Le nekaj trenutkov za tem, ko sta  avtomobilu pokazala hrbet, se je zgodilo nekaj grozljivega. Njuno nepozornost je izkoristil ropar, sedel za volan in speljal.

Par je nemudoma stekel za avtomobilom. Mati je s komolcem razbila steklo na zadnjih vratih, vendar pa ji ni uspelo seči na zadnji sedež in prijeti dojenčka. V naslednjem trenutku se je zapela, avto jo je začel vleči, nato pa je padla po tleh. Soprog je takoj zatem skozi okno skočil v vozilo in začel z vso močjo udarjati po nepridipravu. "Ustavi, ustavi! V avtu imam dojenčka," je v grozi vzklikal oče.

Ropar je zaradi udarcev izgubil oblast nad vozilom, se zaletel in pobegnil. Pogumna starša in dojenček so jo na srečo odnesli brez poškodb.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.