Svet
19 ogledov

Za hudo ranjeno deklico se niso zmenili

rešilec Shutterstock
Na kitajskih socialnih omrežjih se številni uporabniki zgražajo nad dogodkom v mestu Foshan, ko nihče izmed mimoidočih ni pomagal ranjeni dveletni deklici, ki je ležala na ulici. Yue Yue ima zelo malo možnosti za preživetje.

Dveletno deklico Yue Yue je pred družinsko trgovino najprej zbil kombi, nato pa še tovornjak. Po trčenju je deklica ranjena obležala na ulici, in kot so posnele nadzorne kamere, ji nihče izmed mimoidočih ni pomagal.

Po nekaj minutah je do nje pristopil smetar, ki je bil v bližini, in začel vpiti, naj kdo pokliče pomoč. Mimoidoči se do prihoda matere tudi na njegove klice niso odzvali.

Deklico so takoj pripeljali v bolnišnico, a po vsej verjetnosti bo zaradi hudih poškodb umrla, poroča France24. Kot je dejal tiskovni predstavnik tamkajšnje bolnišnice, je deklica trenutno v komi in je zelo malo možnosti, da preživi katerokoli operacijo. "Zelo blizu je možganski smrti," je dejal.

Policija je medtem že prijela voznika obeh vozil. Na kitajskem socialnem omrežju pa so številni Kitajci izražali jezo in razočaranje nad tamkajšnjimi prebivalci. Eden izmed uporabnikov je zapisal, da je družba popolnoma bolna in da so še psi in mačke bolje obravnavane kot človek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.