Svet
26 ogledov

Zadavili prevaranta Šarićeve mame

Dob zapor Boštjan Tacol
Milivoje Terzić, ki naj bi za 300 tisoč evrov prevaral mamo šefa narkokartela Darka Šarića, je bil včeraj okoli enih popoldne po pisanju črnogorskega časnika zadavljen v Zavodu za izvrševanje kazenskih sankcij v črnogorskem mestu Spuž.

Iz zapora so sicer sporočili, da se je Terzić obesil za zaščitno rešetko okna svoje celice, v kateri je prebival še s petimi zaporniki. A viri blizu črnogorskega časnika Vijesti pravijo, da je obdukcija pokazala, da je bil zapornik zadavljen.

Po uradni verziji je Terzić samomor storil, ko je bil v celici sam. Njegovi sojetniki so jo namreč zapustili v času odmora za sprehod na prostem. Tako je zavrnil njihovo prošnjo, da se jim pridruži, čes da se mu ne ljubi sprehajati.

(Foto: Interpol) | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Obtožnica Terzića in Aksentija Ilijina iz Subotice bremeni prevare. Med 28. in 31. julijem sta se namreč pred Šarićevo mamo Ivanko lažno izdajala za visoka predstavnika Črne gore in ji za 300 tisoč evrov obljubljala prenos kazenskih postopkov iz Italije v Črno goro za njenega sina Duška, ki je zaprt v Italiji.

Direktor Zavoda za izvrševanje kazenskih sankcij v Spužu Milan Radović je tako povedal, da se je Aksentije Ilijin Ivanki predstavljal kot "Marko iz kabineta predsednika Črne gore".

"On je Ivanki Šarić ponujal pomoč v povezavi s kazenskim postopkom proti njenemu sinu Dušku. On bi tako posredoval telefonsko povezavo Terziću, ki je posnemal glas črnogorskega predsednika. Ilijin je na begu vse od takrat, ko je od Šarićeve prevzel 300 tisočakov v njenem stanovanju," je dejal Radović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.