Svet
55 ogledov

Zadnje besede Steva Jobsa: "Oh vau. Oh vau."

Steve Jobs, Apple Žurnal24 main
New York Times je objavil slavospev, ki ga je Mona Simson napisala svojemu bratu Stevu Jobsu. Njegove zadnje besede so bile: "Oh vau. Oh vau. Oh vau."

Mona Simpson, sestra pokojnega Jobsa, je svoje spomine na pokojnega brata strnila v slavospevu, ki ga je v nedeljo, 30. oktobra, objavil The New York Times.

Mona je opisala Jobsove zadnje dneve in trenutke življenja v bolnišnici Palo Alto, ki jih je preživel obkrožen s svojo družino. "Zagledal se je v svojo sestro Patty, potem za dolgo časa v svoje otroke in v ženo Laurene. Potem je pogled usmeril čez njihove rame nekam v praznino," je povedala. Njegove zadnje besede pred smrtjo pa so bile: "Oh vau. Oh vau. Oh vau."

Spoznala sta se pred 27 leti

Mona in Steve sta se spoznala šele, ko sta bila že odrasla, saj so Steva starši dali v posvojitev. Mona je bila od svojega brata tudi veliko mlajša.

Mona je zapisala tudi, kako sta se sploh spoznala in kako je bilo videti njuno prvo srečanje. Ko je živela v New Yorku, jo je nekega dne poklical odvetnik in ji dejal, da je našel njenega izgubljenega brata ter da je bogat, uspešen in jo želi spoznati. "Ker smo bili revni in ker sem vedela, da je moj oče v ZDA prišel iz Sirije, sem si predstavljala, da je Steve podoben igralcu Omarju Sharifu," je povedala.

"Čeprav sem feministka, sem celo življenje čakala, da bom našla moškega, ki me bo imel rad in jaz njega. Mislila sem, da bo to moj oče. Pri 25 letih sem spoznala, da je ta moški moj brat," je v slavospevu zapisala Mona, piše ABC News.

Bil je zelo čustven

Poudarila je tudi, da je bil zelo čustven."Steve je bil včasih kot ženska. Veliko je govoril o ljubezni. Ljubezen je bila zanj boginja vseh boginj. Vedno ga je skrbelo ljubezensko življenje ljudi, ki so delali z njim."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.