Svet
14 ogledov

Zagreb: huda prometna nesreča, umrli dve osebi

Nesreča na obvoznici, Zagreb Igor Kralj/PIXSELL
V smeri Zagreba se je zgodila huda prometna nesreča. Umrli sta dve osebi, tri so huje poškodovane. Šlo naj bi za državljane Albanije.

Do nesreče je prišlo na avtocesti A1 v smeri Zagreba okoli 7. ure zjutraj le nekaj kilometrov iz predora Plasina. Voznik avtomobila z albanskimi registrskimi oznakami naj bi iz neznanih razlogov zavil na desno, trčil v bankino, nato pa ga je odbilo nazaj na cesto. Avto se je pri tem prevrnil na levi bok, se prevračal, zaustavil na strehi in zagorel. Preden se je ustavil je iz njega padla ena oseba, ki je umrla na kraju.

Umrla naj bi voznik in potnica

Neuradno naj bi v nesreči umrla voznik avtomobila in deklica. Ostali trije potniki so huje poškodovani. Enemu izmed njih bodo po vsej verjetnosti morali amputirati nogo, piše spletni Jutarnji list.

Zaprta avtocesta v smeri Zagreba

Zaradi nesreče je zaprta cesta v smeri Zagreba med razcepoma Perušič in Otočac. Obvoz je urejen. Cesta v smeri Splita je normalno prevozna, še poroča spletni Večernji list.

Več sledi ...

Komentarjev 2
  • dd 10:11 28.avgust 2012.

    Ne razumem, zakaj so tukaj nenehno objavljene novice iz Hrvaške. Sedaj smo samostojna država in mene in moje bližnje zelo moti, ker se stalno "vlači to Hrvaško za seboj."

  • zic 09:34 28.avgust 2012.

    sigurno je revež zaspal za volanom