Svet
19 ogledov

Zaigral smrt in živel v Nemčiji

Ivica Miler iz BiH je pred pol leta zaigral svojo smrt, ko naj bi z avtomobilom zletel s ceste v reko Taro v Črni gori. Pred devetimi dnevi pa so ga živega in zdravega policisti odkrili v Nemčiji.

Nemška policija je namreč Milerja po naključju odkrila v Münchnu, ko ga je ustavila med rednim nadzorom vozil. Med preverjanjem identitete so namreč odkrili, da ima ponarejene osebne dokumente.

Iskalna akcija za njim je bila razpisana pred pol leta, ko naj bi Miler s opel corso zapeljal v reko Taro v Črni gori. Ko so vozilo potegnili iz kanjona reke, so v njem našli Milerjeve osebne dokumente, trupla "ponesrečenca" pa po več dneh iskanja niso našli.

Samo nesrečo je sicer prijavil voznik vozila, ki je vozil za Milerjem. "Bel avtomobil ni mogel speljati ovinka. Pravkar je zletel v reko," je takrat dejala priča. A policija med preverjanjem okoliščin nesreče ni našla nobenih dokazov, ki bi lahko potrdili njegovo pričanje. Zato so začeli sumiti, da je Miler namerno vozilo zapeljal v reko, da bi od zavarovalnice izterjal zavarovalnino, poroča 24sata.hr. Kasneje se je izkazalo, da je v celotni prevari sodeloval tudi omenjeni očividec.

Miler je bil sicer ob vprašanjih nemških policistov glede nesreče v Črni gori zelo začuden. Kot Perica Mikanov jim je zatrdil, da živi v Mostarju s soprogo Aleksandro Lojpur. Dodal je, da živi mirno družinsko življenje in zanikal kakršnekoli povezave z nesrečo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.