Svet
14 ogledov

"Žal mi je, da nisem ubil več ljudi"

Tolouse You tube/France2
Štiriindvajsetletnik se še vedno skriva v svojem stanovanju. Francoski mediji so objavili njegovo fotografijo.

Policija nadaljuje obleganje stanovanja osumljenca, 24-letnega Mohammeda Meraha, člana Al Kaide, ki po prekinitvi znova nadaljuje pogajanja s policijo. Pogajanja, ki trajajo že od jutra, so vmes zaradi utrujenosti morilca prekinili, saj jih je prosil, če se lahko spočije.

Ker se še vedno ni predal, je na pomoč policistom, tožilcem in pogajalcem prišlo tudi 55 policistov posebne specialne enote. Po pisanju Le Parisiena so specialci že oblekli neprebojne jopiče in se nameravajo odpraviti v hišo.

Evakuirali vse stanovalce

Iz hiše so že evakuirali vse stanovalce. V upanju, da se bo predal, pa so preiskovalci pred hišo pripeljali tudi nekaj njegovih prijateljev.

Poročali, da so ga ujeli

Pred 15. uro je francoska televizija BFM poročala, da je policija po 11 urah obleganja danes v Toulousu prijela moškega, ki ga sumijo, da je v minulih dneh v treh napadih na jugu Francije ubil sedem ljudi, a je francoski notranji minister Claude Guéant njihove navedbe kasneje zanikal.

 

Komentarjev 7
  • VSK 21:40 22.marec 2012.

    meni je tud žal da jih nisi več... sicer za otroke ti očitam-to ni bilo lepo od tebe! za nato vojake in teroriste... pa itak: teroirst se z teroristom zbija!!!kar lepo si opravil svoje poslanstvo na tem svetu!

  • tralala 07:25 22.marec 2012.

    Primitivc.

  • Žurnalček 23:05 21.marec 2012.

    Tudi meni , zlasti tistih z nearabskega dela Mediterana. SABRA in ŠATILA vpijejo po maščevanju !