Svet
41018 ogledov

Žalostna zadnja vožnja 27-letne Slovenke na Hrvaško

Hrvaška policija Marko Prpic/PIXSELL
V prometni nesreči na Hrvaškem je v torek umrla 27-letna Slovenka.

Nesreča se je zgodila na državni cesti Senj-Vratnik, ki čez gorski greben Velebit povezuje jadransko magistralo in avtocesto Zagreb-Split pri Žuti Lokvi. V osebni avtomobil Slovenke je trčila prikolica, ki se je iz neznanega razloga odklopila od vlačilca, poroča Novi list.

Vlačilec hladilnik s priklopnikom je 55-letni voznik peljal v smeri Senj-Vratnik, ko se je priklopnik iz še neznanega razloga odklopil, zapeljal na nasprotno stran cestišča in neposredno trčil v avtomobil znamke renault s slovensko registracijsko oznako, je na svoji spletni strani poročal Novi list.

Hudo poškodovanega 28-letnega voznika osebnega avtomobila so prepeljali v klinično-bolniški center na Reki, medtem ko je 27-letna sopotnica umrla na poti v bolnišnico, so dodali. Izpostavljajo, da o silovitosti trčenja priča tudi fotografija osebnega avtomobila, ki je popolnoma uničen.

*Fotografija je simbolična

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 4
 • Avatar Tolistella
  Tolistella 00:53 02.julij 2020.

  Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- H︆︆︆︆o︆︆s︆︆s︆︆︆︆et︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m

 • Žurnalček 23:50 01.julij 2020.

  Hrvati tako skrivajo nesrečo , da sliko kamiona s prikolico niti slučajno niso objavili! Bila je ali Šparova ali Hoferjeva ali Lidlova !

 • Žurnalček 23:48 01.julij 2020.

  Dva dni prej mrtev motorist , ko ga je nabil en iz Litve ej iz Litve ! Slovenc gre na dopust un iz PM gre na dopust in srečata se na MRTVO na Plitvicah ! Sam pojdite na H , ...prikaži več, sam da ne boste potem jokal , kaj ste fasal !