Svet
9 ogledov

Zanika, da bi se naveličal

Da bi se ustanovitelj in solastnik Facebooka Mark Zuckerberg naveličal 50 milija Žurnal24 main
Stran Weekly World News je objavila novico, da bodo 15. marca ukinili Facebook. "Dopisa, da se ukinjamo, nismo dobili, tako da nadaljujemo delo," se šalijo na spletnem socialnem omrežju.

"Facebook je ušel nadzoru, stres, povezan z njegovim upravljanjem, pa mi je uničil življenje. Tej norosti moram narediti konec," je po poročanju Weekly World News (WWN) povedal ustanovitelj Facebooka Mark Zuckerberg. Po njihovem pisanju bo spletno socialno omrežje na spletu le še do 15. marca. Omrežje bi se tako izklopilo ob za prvega rimskega cesarja Julija Cezarja usodnih marčevih idah.

"Dopisa, da se ukinjamo, nismo dobili, tako da nadaljujemo delo. Nikamor ne gremo, šele začenjamo," so z objavo na uradnem profilu spletnega socialnega omrežja na Facebooku danes s šalo zavrnili pisanje prej omenjenega časopisa.

Vreden 50 milijard
"Očitno še obstajajo ljudje, ki niso videli filma Socialno omrežje," pa so paniko, ki je med uporabniki Facebooka nastala po objavi novice na očitno nekredibilni spletni strani, komentirali pri spletnem časopisu Cnet.

Facebook namreč hitro postaja eno največ vrednih podjetij na svetu. Po vrednotenju prejšnji teden je bilo ocenjeno na 50 milijard dolarjev. Da bi ga njegov največji lastnik Mark Zuckerberg zaradi naveličanosti zaprl, se tako ne sliši preveč verjetno.

Novica na WWN je bila v dveh dneh od objave deležna skoraj 10 tisoč komentarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.