Svet
8 ogledov

Zapor za morilko pedofila

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Šest let zapora za 15-letno Britanko, ki je ubila osumljenega pedofila.

Ko je dekle izvedelo, da pedofil, ki je bil osumljenec zlorabljanja njene sestre ne bo obtožen, je 15-letnica sama odigrala vlogo sodnika in rablja. Pri tem ji je pomagal prijatelj njene sestre – skupaj sta umorila 45-letnega osumljenega pedofila. V njegovem stanovanju sta ga le nekaj ur za tem, ko je postalo jasno, da za svoje početje ne bo odgovarjal pred zakonom, 45-krat zabodla z nožem.

Že tedne pred zločinom je dekle povedalo policiji, da je osumljenec tudi njo nagovarjal k spolnim odnosom. Ko je imela le 11 let, jo je dvakrat tudi napadel. Vsakokrat mu je ušla, kar pa ni uspelo njeni sestri. Po zlorabi se je slednja obrnila na policijo, ki je sicer sprožila preiskavo, vendar obtožnice niso vložili, češ da nimajo dovolj dokazov.

Nekaj ur zatem je bil alkoholik in heroinski odvisnik že mrtev. Kot poročajo britanski mediji, je za zločin dekle danes dobilo 6-letno zaporno kazen, medtem ko so njenega sostorilca že včeraj obsodili na doživljenjski zapor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.