Svet
3697 ogledov

Zaposleni udaril potnika z otrokom

Incident na letališču Reševalni pas/Twitter
EasyJet s strani letališča v Nici terja pojasnila.

Zaposleni na letališču v Nici naj bi udaril moškega, ki je z otrokom v naročju čakal prestavljeni let za London, piše The Telegraph. Predstavnik letalskega prevoznika je pri tem izpostavil, da je EasyJet zaskrbljen zaradi incidenta, ki ga letališče še ni pojasnilo.

Dogodek je fotografirala Arabella Arkwright, ga objavila na Twitterju, nato pa še podala izjavo za BBC-jev Radio 5. "Moški z otrokom je pristopil k Francozu in z njim začel pogovor. Zaposleni mu ni nič odgovoril, le nasmejal se je, nato pa ga udaril," je povedala in dodala, da je njen soprog nato moškega z otrokom odmaknil od zaposlenega na letališču, nato pa je policija odpeljala oba.

Potniki so nato zahtevali, da se moškemu z otrokom dovoli, da se vkrca na letalo, s katerim naj bi po prvotnem načrtu pred incidentom odpotoval v London. "Ko je vstopil na letalo, so mu vsi potniki zaploskali," je povedala.

Tiskovni predstavnik Easy Jeta je povedal, da oseba na fotografiji po vsej verjetnosti dela za družbo Samsic, službo za posebno pomoč na letališču v Nici. "EasyJet je zaskrbljen zaradi dogodka. Pojasnila še čakamo, za zdaj lahko povemo le, da moški ni naš zaposlen."

Letalska družba se je v istem sporočilu za javnost še opravičila za zamudo leta EZY2122 iz Nice v London, do katere je prišlo zaradi tehnične napake v letalu.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.