Svet
16 ogledov

Zaposleni v McDonald'su rešili 14-mesečno deklico

McDonald's EPA
Štirinajstmesečni deklici se je v McDonald'su zataknil košček krompirčka, ki bi bil zanjo lahko usoden. Na pomoč staršem so priskočili tudi zaposleni in gosti.

Na YouTubu se je pojavil videoposnetek, ki prikazuje, kako je v McDonald'su v Sydneyju skupina ljudi rešila življenje 14-mesečni deklici Nevaeh.

Deklica naj bi se začela dušiti zaradi krompirčka. Starša sta nemočna stekla k pultu in prosila zaposlene za pomoč. "Rešite mojega otroka, rešite mojega otroka," je kričala mati.

Takoj so ji pomagali

Zaposleni in gostje so mali Nevaeh takoj priskočili na pomoč. Začeli so jo masirati po hrbtu, eden izmed uslužbencev pa je takoj poklical reševalce, ki so jim do prihoda po telefonu dajali navodila, kako naj pomagajo deklici.

Po treh minutah se je na veliko srečo vse skupaj končalo. Zaposleni so deklici rešili življenje, reševalci pa so jo potem odpeljali v bolnišnico na pregled.

Komentarjev 1
  • Odkup Vozil 16:21 07.avgust 2012.

    14 mesečna punčka nima ke krompirčka jest, neodgovorno so starši, drugače se pa tako majhnega otroka samo na glavo obrne, da se neha davit