Svet
12 ogledov

Zapravil dobitek, preden je ugotovila bivša

Angleški funti Shutterstock
Po treh letih zakona in šestih zveze ga je zapustila žena, ker ga "ne ljubi več", odpeljala otroke in ga pustila v dolgovih. Oglasila se je, ko je izvedela, da je zadel 50 tisoč funtov.

Triintridesetletni Scott Brown se je štiri mesece pred predvajanjem televizijskega kviza, na katerem je zadel dobrih 63 tisoč evrov, odločil, da mora ves denar hitro zapraviti, piše Daily Mail. "Bil sem neverjetno srečen, ko sem dobil ta denar. Potem mi je nekdo rekel, da lahko Rachel zahteva svoj del, zato sem se trdno odločil, da ne bo dobila ničesar," je povedal.

Z delom nagrade je pokril dolgove, ki jih je nakopičila tudi bivša žena. Potem je plačal stroške ločitve in otrokoma kupil obleko in igrače. Ostalo je namenil zabavi, saj so mu po ločitvi postavili diagnozo depresije. Sicer je priznal, da je za zabavo zapravil večino dobitka. Privoščil si je iPad, dopust v Mehiki in rabljeni jaguar.

Hitro se je oglasila

Izkazalo se je, da je imel prav – takoj ko so oddajo predvajali, se je oglasila Rachel in zahtevala del denarja. Primer je končal na sodišču, ki je prejšnji teden Scottu odredilo, da mora podrobno opisati, kako je denar zapravil, in da ga ne sme več zapravljati, če ga je še kaj ostalo.

Par se je poročil leta 2009 v Dominikanski republiki. Takrat sta že imela enega otroka, kmalu sta dobila še drugega. Vselila sta se v novo hišo in kmalu so se začeli kopičiti dolgovi, potem pa je 29-letna Rachel nekega dne rekla, da ga ne ljubi več in da želi ločitev. Scott se je preselil k staršem in spal na tleh.

"Kako ima lahko pravico do mojega denarja? Moje življenje je razpadlo, otrok ne morem videvati vsak dan in izgubil sem vse, za kar sem delal 11 let," se sprašuje Scott.

Komentarjev 1
  • bojovi 23:29 04.september 2012.

    No to pa ni pošteno, sej sa se ločila, bivša nima kaj iskati ta denr. Sodišče je nepošteno.