Svet
3 ogledov

Zarada spora v kritičnem stanju

null Žurnal24 main
Ginekolog in zdravnik se nista utegnila sporazumeti glede vrste poroda, zato sta se zapletla v prepir, kmalu pa se je pričel tudi obračun s pestmi. Mama in novorojenček v kritičnem stanju.

30-letna Laura Salpietro je v porodnih krčih čakala na izid prepira o tem, ali naj rodi na naraven način, ali pa naj zdravnika opravita carski rez. Izmenjava grdih besed se je sprevrgla v pretep, v katerega se je vmešal tudi Laurin soprog, piše Daily Mail.

Oba na intenzivni negi
Uslužbenci poliklinike Messina na Siciliji so v izjavi za javnost zatrdili, da sta ginekolog Vincenzo Benedetto in zdravnik Antonio De Vivo do konca preiskave suspendirana. Njun prepir je imel za posledico skoraj enourni odlog poroda. Ženska je na koncu rodila s carskim rezom, zaradi čakanja pa so se pojavile komplikacije, saj je izgubila ogromno krvi, dojenček pa je doživel kar dva srčna napada.

Tako mati kot novorojeni sin sta pristala na intenzivni negi, zdravniki pa ne izključujejo možnosti, da je novorojenček zaradi poznega rojstva utrpel hude poškodbe možganov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.