Svet
20 ogledov

Zaradi detergenta znova v bolnišnici

Lokal, v katerem je natakarica detergent zamenjala za vodo. (Foto: Pixsell) Žurnal24 main
Zagrebčanka, ki ji je natakarica po pomoti namesto z vodo postregla z detergentom za strojno pomivanje posode, je znova v bolnišnici. Brez infuzije ne bi preživela.

39-letna Iva Nerina Sibili je pred tednom dni končno prišla domov iz bolnišnice, a so jo znova odpeljali nazaj. „Ne vemo še, kaj točno je narobe, vendar je zagotovo povezano s poškodbami, ki jih je dobila, ko je popila detergent,“ je za Večernji list povedal njen mož.

Iva je 19. avgusta popila namesto vode detergent za strojno pomivanje posode, ki ga ji je po pomoti prinesla 21-letna natakarica v zagrebškem lokalu. Ta je nekaj dni pred tem detergent prelila iz originalne plastenke v plastenko za mineralno vodo in očitno na to pozabila. Natakarico so odpustili, policija pa jo bo najverjetneje ovadila zaradi ogrožanja življenja. Iva je namreč dobila opekline požiralnika, želodca in prebavil.

„Moja žena ne more niti piti niti jesti, ker ima še vedno zatečen požiralnik. Ves čas dobiva infuzijo, da ne bi dehidrirala,“ je povedal njen mož. Čeprav so zdravniki menili, da se ji je stanje izboljšalo, je po le enem tednu doma znova končala v bolnišnici. Mož pravi, da bosta verjetno tožila natakarico, ki je delala v lokalu v lasti očeta hrvaške teniške igralke Ive Majoli, a da o tem zdaj ne moreta razmišljati, saj se trenutno ukvarjata le z ženinim zdravjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.