Svet
15 ogledov

Zaradi muckov zaprli newyorško železnico

New York podzemna železnica Shutterstock
Levi vladajo džungli, newyorški podzemni železnici pa očitno majhni mucki, zaradi katerih so morali v četrtek za dve uri zapreti del železnice.

Neustrašna majhna mucka sta v četrtek tvegala vseh svojih devet življenj, ko sta tavala med tračnicami newyorške podzemne železnice. Nekdo iz osebja se je zavezl za njuno reševanje in je za skoraj dve uri izključil elektriko in v enem delu mesta prekinil promet. Začasno nista obratovali liniji B in Q med postajama Kings Highway in DeKalb Avenue v Brooklynu.

Newyorčani so sicer v podzemni železnici vajeni videvati majhna bitja, a le miši in podgane, nikakor pa ne mačk, ki spodaj ne bi preživele. In čeprav je bila iskalna akcija namenjena dvema ljubkima muckoma, se je večina ljudi zelo pritoževala na prekinitvijo. "To je nepotrebna poraba denarja," je povedal nek mimoidoč. Kasneje je na prizorišče prišla celo policija, ki je morala miriti razburjeno množico.

Mucka sta v podzemni tavala skoraj sedem ur, a ko so ju spet opazili, sta spala in so ju zato lažje ujeli in odpeljali v bližnje zavetišče, so sporočili s policije.

Sicer pa osebju protokol veleva, da morajo železnico ustaviti vedno, ko na tračnicah opazijo premikanje.

Komentarjev 2
  • sprehajalec 22:42 01.september 2013.

    Točno tako, z njimi delimo naš planet. Marsikateri Slovencelj, če berem forume, pa merkatorjevo vrečko, pa kamen notri in v Savo z njimi. Tukaj se vidi civilizacijska stopnja. Še laboratorijsko vzgojeno meso, pa bo človek prenehal zganjati genocid ...prikaži več nad drugimi vrstami. Pa naj se še tako čudno sliši. Bravo američani, kar tako naprej.

  • maresem 20:01 01.september 2013.

    Samo pohvalno!