Svet
30208 ogledov

Zaradi razstreliva v zadnjici pacienta evakuirali bolnišnico

razstrelivo Reševalni pas/Twitter
88-letnik je prišel v bolnišnico z razstrelivom v zadnjici, zaradi česar so odredili evakuacijo bolnišnice.

V Toulonu v Franciji so morali zaradi bombnega preplaha delno evakuirati bolnišnico. 88-letni pacient je imel namreč v danki zataknjeno razstrelivo iz prve svetovne vojne. Bolnišnico Sainte Musse je obiskal z namenom, da mu to zgodovinsko razstrelivo odstranijo, poroča New York Post.

Evakuirali bolnišnico

"V soboto zvečer, med 21.00 in 23.30 uro, je v bolnišnici prišlo do bombnega preplaha, zaradi česar je bila poklicana tudi bombna enota. Odredili smo tudi evakuacijo urgentnega ter pediatričnega oddelka ter preusmerili urgentne sprejeme," je povedal govornik bolnišnice.

Bombna enota je kraj nato zavarovala in pregledala razstrelivo. Ugotovljeno je bilo, da je zelo malo možnosti, da bi bomba v moškemu eksplodirala. "Zagotovili so nam, da je bomba zbirateljski predmet, ki izvira iz časa prve svetovne vojne. Takšne bombe je uporabljala francoska vojska," so še dodali v bolnišnici.

 

 

"Najdemo vse možne predmete v predelih, kjer ne bi smeli biti"

Osupli zdravniki so nato pričeli z odstranitvijo predmeta. Razstrelivo je bilo dolgo skoraj 20 centimetrov in široko več kot pet centimetrov. Zdravniki so mnenja, da je bil razlog za vstavitev predmeta spolne narave.

"Jabolko, mango ali pa celo krema za britje, navajeni smo, da najdemo vse možne predmete v predelih, kjer ne bi smeli biti," je dejal eden izmed zdravnikov. "Ampak razstrelivo? Še nikoli."

Da bi mu predmet odstranili, so morali zdravniki moškemu odpreti del trebuha in ven potegniti razstrelivo. Pričakujejo, da bo moški popolnoma okreval.

rešilec Nedopustno Svet Z zlomljenim kolkom na rešilca čakala več kot 25 ur
Komentarjev 6
  • kapibara1 20:14 21.december 2022.

    Urgence v bolnicah imajo pod osnovno sredstvo: Palčini mešalnik... kajti mnogokrat dobijo kumare v moških ritih( a i šire).. potlej je pa kumarična omaka s pire krompisrejm za malico - za diabetike

  • zippy 15:08 21.december 2022.

    zaslužena nagrada za najbolj izviren bombastični dildo ;)

  • PasjaProcesija 14:30 21.december 2022.

    Ni čudno, da Francozi že 200 let niso zmagali vojne. Bombe uporabljajo napačno.