Svet
45 ogledov

Zaradi v Zari kupljene obleke ženska povsem v šoku

Zara EPA
V Zarini obleki je Cailey Fiesel iz New Yorka našla všito mrtvo miš, piše Telegraph.

Zarino obleko je Cailey Fiesel kupila v trgovini v Connecticutu, zanjo je odštela 40 dolarjev. Prvič jo je nameravala obleči v službo in to po nekaj tednih, ko jo je kupila. Presenetil jo je že neprijeten vonj, ki pa ga sprva ni znala umestiti.

"Ne glede na to, da je vstala izza mize in se sprehodila, neprijeten vonj ji je sledil," piše v tožbi, ki jo je vložila na sodišče v New Yorku. V njej je zapisano tudi, da je čutila, da ji nekaj draži nogo, a da je mislila, da gre za šiv obleke.

"Pretipala sem obleko in zatipala nekaj neobičajnega, kot da bi šlo za kak senzor. Ko sem razparala šiv, sem ugotovila, da gre za mrtvo miš. Bila sem v popolnem šoku," je zapisano v tožbi, v kateri izpostavlja tudi duševne bolečine, ki jih ji je prizadejala najdba v obleki, poleg tega naj bi ji zdravniki diagnosticirali osip na koži, ki naj bi ga prenašali tudi glodalci.

Zara se je za Telegraph odzvala, rekoč, da je seznanjena s tožbo, pri čemer je izpostavila, da spoštujejo tako zdravstene kot varnostne predpise. Primer sicer preučujejo. Obleka je bila sešita v Turčiji.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.