Svet
23 ogledov

"Zaslišala sem renčanje"

Fotografija je simbolična. Shutterstock
57-letno pohodnico na Aljaski napadel rjavi medved. Hudo ranjena je bežala več kot dva kiilometra in se sama pripeljala v bolnišnico.

57-letna pohodnica iz Aljaske je po napadu rjavega medveda hudo ranjena prebežala več kot dva kilometra do svojega avtomobila in se nato sama prepeljala do bolnišnice.

Bežala dva kilometra

Thea Thomas je bila na pohodu po oddaljenem, redko poseljen ribiškem območju jugovzhodno od kraja Anchorage, ko je sta iz divjine pribežala njena psa, ki ju je, kot je povedala, preganjal dvometrski rjavi medved, ki je hodil po zadnjih nogah.  "Zaslišala sem renčanje," je povedala Thomasova. Medved jo je napadel in sedemkrat ugriznil. Najhujše poškodbe ji je zadal po hrbtu in notranji strani stegen. "Pomislila sem, da lahko tukaj umrem," je povedala pogumna ženska, ki je pred medvedom uspela zbežati do svojega avtomobila in tako preživela.

Komentarjev 3
  • jons 15:47 18.avgust 2014.

    Medved se lahko prosto sprehaja po gozdu, ker je kao njegov, psi pa naj bi bili na "verigah", ker to ni njihovo naravno območje.Pa človek se tudi ne bi smel sprehajat tam, ker moti živali.Najboljš, da smo ...prikaži več kar vsi v kletkah kot pametni komentatorji, ki iz varne sobice poučujejo nevedne.

  • Ziher 12:46 15.avgust 2014.

    Še dobro, da je ni še posilil, ko je šaril po njenih notranjih straneh stegen.

  • sasquatch 08:18 15.avgust 2014.

    zbežala je samo zato, ker je medved tako hotel. piz**rijo pa sta kot že ničkolikokrat naredila psa brez nadzora, ki sta se potem, ko sta vznemirila medveda, prišla skriti k lastnici. če bi lastnica imela v gozdu psa pod nadzorom, ...prikaži več medveda nihče izmed njih ne bi zanimal oz. bi se le-ta že prej umaknil. potemtakem ta ženska ni "heroj", ampak je fasala zavoljo svoje neumnosti.