Svet
12 ogledov

Zaspal na obzidju in omahnil v smrt

Zoran Tomić Facebook
V Bolzano je prišel, da bi se pridružil kateremu izmed tamkajšnjih nogometnih klubov. Ogled mesta se je za mladega nogometaša končal tragično.

23-letni Zoran Tomić si je s prijatelji ogledoval znamenitosti italijanskega mesta Bolzano. Na mestnem obzidju ga je fotografiral njegov brat dvojček. Skupina se je odpravila naprej, 23-letniku pa je bil razgled tako všeč, da je hotel še malo ostati, poroča Daily Mail. 

Najverjetneje je nato ob uživanju na prekrasen pogled zaspal. Truplo je našel naključni mimoidoči, ki je sprva misli, da mladenič spi, ko pa je opazil, da gre za tragično nesrečo, je takoj poklical policijo. 

Uradno poročilo pravi, da je Tomić umrl takoj, ko je udaril ob skale, nato pa se je še kotalil. Padel je vsaj 30 metrov globoko. 

Kot še navaja britanski časnik, se je Tomić preselil v Italijo, kjer je hotel nadaljevati nogometno kariero. Tudi Bolzano si je ogledoval zaradi nogometa, saj je slišal, da je tam kar nekaj dobrih moštev, ki se jim je želel pridružiti. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.