Svet
2954 ogledov

Zaspala v avtu in se nikoli več zbudila. Le ena žrtev ciklona bombe.

ZDA žrtev Zajem zaslona/Twitter
22-letnica je med vračanjem iz službe ostala ujeta v avtomobilu. Kakršnakoli pomoč je žal prišla prepozno.

Snežno neurje, ki pesti ZDA, je vzelo že več kot 60 življenj, med njimi je bila tudi 22-letnica iz Buffala, ki je pred smrtjo svoji družini poslala več posnetkov. Na posnetkih je razvidno, da je 22-letnica ostala ujeta v avtomobilu, vsaj 18 ur preden so jo našli mrtvo, poročajo ameriški portali.

Anndel Taylor je v petek popoldne zaradi hudega snežnega meteža med vožnjo domov iz službe ostala ujeta v svojem avtomobilu. V tem času je svojim sestram poslala vrsto posnetkov, zadnjega malo po polnoči, na katerem je prikazano, kako je Taylor spustila svoje zamrznjeno okno, da bi posnela reševalno vozilo, ki je prav tako obstalo v snegu.

 

 

Možna zastrupitev z ogljikovim monoksidom

"Sestri je govorila, da jo je strah," je za WSOC-TV povedala ena izmed njenih sester, Shawnequa Brown. Njena družina je za časopis dejala, da verjame, da je bila Anndel v avtu ujeta približno 18 ur, preden so jo našli na božični večer.

"Poklicala je 911 in jih čakala," je dejala njena mati Wanta Brown Steele. "Vendar so vsi, ki so jo poskušali doseči, obstali v snegu. Gasilci, policija, vsi so obtičali." Sestra se med tem tragičnem dogodkom sprašuje, zakaj država, ki je znana po snegu, nima reševalnih vozil, ki bi lahko delovala med snežnim metežem.

Zima ZDA | Avtor:
Taylor je v skupinski klepet napisala, da bo v avtu malo zadremala, nato pa bo poskušala priti na varno, če pomoč ne bo prispela v času, ko se bo zbudila. Njena mati verjame, da je Taylor najverjetneje umrla zaradi zastrupitve z ogljikovim monoksidom. "Avto je bil prižgan, in ko je začel sneg padati, je zamašil izpušne cevi," je razložila mati, "ko se je avto naposled le izključil, je zamrznila."

Snežni metež v ZDA začel pojenjajti

Snežni metež je do sedaj b ZDA terjal že 62 življenj. Prav tako je bilo odpovedanih več letov, veliko gospodinjstev je še vedno brez elektrike.

Župan Buffala v New Yorku pričakuje, da bo število smrtnih žrtev še naraslo, saj reševalnih akcij in iskanj še ni konec. Vseeno pa so razmere malo boljše kot prej, saj lahko zaradi manj snega in brez poledice reševalci hitreje in boljše opravljajo svoje delo.

Sedaj se bodo razmere počasi izboljšale, saj je napovedanega manj sneženja. Prav tako bo v naslednjih dneh nastopilo toplejše vreme s kasnejšim deževjem. V New Yorku se bodo v prihodnjih dneh temperature popoldne gibale nad 0 °C, ponoči pa bodo temperature dosegle okoli – 3 °C.

 

 

Zima ZDA Smrtonosna fronta Svet Številne žrtve, 56-letnik zmrznil na svoj rojstni dan Zima Hudo zimsko neurje Svet Posnetek iz Montane: Zunaj polivali z vrelo vodo pri -45°C Denver sneg Svet Neverjetno: temperatura v eni uri padla za 37 stopinj!
Komentarjev 1
  • Toma 10:29 28.december 2022.

    Kamti blesavi Amigosi sploh rinejo, ko je napovedano vreme ko lahko snemajo Dan pojutršnjem! brez digitalnih efektov?!