Svet
12 ogledov

Zavrnili "bunga bunga"

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Milanskim tožilcem sta podrobnosti o dogajanju na slovitih Berlusconijevih zabavah spregovorili še dve dekleti, ki sta mu delali družbo. Nad dogajanjem sta bili presenečeni.

Danes 19-letni Ambra in Chiara sta se zaradi zlobnih govoric, ki krožijo o njima, odločili milanskim tožilcem zaupati, kaj se dogaja na Berlusconijevih zabavah, poroča časnik Corriere della Sera. Nekateri ju namreč označujejo za pohujšljivki in prostitutki. Dekleti naj bi bili užaljeni tudi, ker Berlusconi ni o njiju rekel niti besede, medtem ko je govoril o dekletih, ki so se obnašala veliko bolj pohujšljivo kot onidve.

 

Nova razprava v primeru Ruby, v katerem Berlusconiju sodijo zaradi spolnih odnosov z mladoletnimi dekleti, bo 31. maja.

Avgusta 2010 sta se srečali z novinarjem Emiliom Fedejem, ki je bil nad njima navdušen in jima obljubil službo kot vremenarki. Na teden naj bi prejeli pet tisoč evrov plačila. Dekleti sta se 22. avgusta znašli na zabavi, kjer je bilo še približno 15 ljudi. "Zabaval" jih je Berlusconi, ki je pripovedoval sočne šale, ob katerih jim je bilo ukazano, da se morajo smejati.

 

Premier in njegovi gostje so dekleta – prisotnih jih je bilo več – otipavali, kar je Ambro in Chiaro po njunih besedah presenetilo in naj sami pri tem ne bi sodelovali. Berlusconi naj bi ju čez čas vprašal, če sta pripravljeni na "bunga bunga". Ker se v to nista želeli spuščati, sta izrazili željo po odhodu. Fede jima je dejal, da lahko gresta, vendar v tem primeru ne bosta ne vremenarki ne Miss Italije. Nato naj bi ju odpeljal domov in ju v avtu pohvalil, da nista taki kot ostala dekleta in naj bi s tem prestali "test".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.