Svet
2322 ogledov

Zbirala denar za brezdomca in ga porabila sama

Brezdomec in Kate McClure
Sprva je brezdomec pomagal njej, nato je ona zbirala denar zanj. Velik del ga je porabila sama.

Mark D'Amico in Kate McClure iz New Jerseya sta prek strani GoFundMe zbirala denar za brezdomca Johnnyja Bobbitta Jr.

V lanskem letu je brezdomec pomagal Kate, ki je na cesti ostala brez goriva. Porabil je svojih zadnjih 20 dolarjev, s katerimi ji je pomagal, ona pa mu je obljubila, da se mu bo za njegovo gesto oddolžila.

S fantom sta začela zbirati denar za brezdomca, za katerega sta zbrala okrog 400 tisoč dolarjev. Kot trdi odvetnik nekdanjega marinca, sta večino denarja zapravila zase.

Odvetnik, kot piše Mirror, trdi, da sta kupovala draga oblačila, novi BMW avto, privoščila naj bi si potovanja v Kalifornijo, Las Vegas in obiskala Grand Canyon, vse za denar, ki sta ga zbirala v dobrodelni namen.

Znašla sta se v preiskavi, policija jima je BMW že zaplenila, del preiskave je. Par preiskave ne želi komentirati, medtem ko je brezdomec povedal, da sta mu podarila 68 tisoč dolarjev, za katere je hvaležen. Kam je šel ostali denar, je povedal, da ne ve.

Tudi policija preiskve ne želi komentirati, v kolikor se bo izkazalo, da omenjeni par denarja ni porabil za namen, za katerega je bil zbran, jima grozi kazenska ovadba.

Coby Persin Video Svet Skromno oblečen bogataš ponižal osebje Policist Neverjetno Slovenija To sta policista storila brezdomcu

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 11:21 14.september 2018.

    rdeči križ ,unicef ko to delajo non stop je pa v redu,bore malo denarja dobijo lačni reveži itd ,ker gre večinoma organizacijam v žep,tam se nobeden ne spotika