Svet
24 ogledov

ZDA: po 18 letih priznal umor še ene partnerice

Bodeča žica Shutterstock
Moški, ki v ameriškem zaporu že 18 let prestaja kazen zaradi umora svoje zunajzakonske partnerice, je priznal, da je prav tako ubil partnerico, ki jo je imel pred njo. Odsekal ji je glavo in jo sežgal v Riverside parku.

"Kaj ga je motiviralo, da je po 18 letih za zaporniškimi rešetkami priznal umor še ene partnerice, ni znano," je povedal Frank Rothman, odvetnik Philipa Warda, ki že 18 let prestaja zaporno kazen zaradi umora svoje partnerice. Kot je še pojasnil Rothman, Ward upa, da mu bo to pomagalo pri ureditvi odnosa, ki ga ima s svojimi otroki.

Že dolgo so sumili, da je ubil svojo nosečo partnerico Veronico Bowen, a vse do danes za ta zločin ni bil obtožen. Najprej naj bi jo napadel s pipo, nato jo do smrti zabodel z bodalom, kasneje pa ji z nožem odrezal glavo in jo sežgal, še poroča New York Post. Pet let kasneje je po prepiru sedemkrat ustrelil svojo tedanjo partnerico Sheilo Jackson in posilil in ustrelil 11-letno deklico, ki ji je želela pomagati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.