Svet
20 ogledov

ZDA volitve: Trump nadziral Melanio?

ZDA volitve EPA
Na ameriških predsedniških volitvah sta glasove že oddala glavna kandidata

Hillary Clinton je skupaj z možem, nekdanjim predsednikom Billom Clintonom volila v bližini svojega doma, na volišču  v osnovni šoli v kraju Chappaqua v zvezni državi New York. "Tako sem srečna. Sem neverjetno srečna," je dejala zbranim novinarjem. "Zavedam se odgovornosti, ki prihaja. Ogromno  ljudi računa na dober rezultat na teh volitvah in kaj to pomeni za našo državo. Storila bom vse, kar je v moji moči, če bom imela dovolj sreče, da bom danes zmagala."

Trumpova fotografija hit na socialnih omrežjih

Republikanski kandidat Donald Trump je skupaj z ženo Melanio volil na Manhattnu. Kamere so ga ujele v trenutku, ko je poškilil na volilni listič svoje žene. Fotografija je postala viralna, mnogi pa ugibajo, ali je morebitni prihodnji ameriški predsednik preverjal, ali je Melanija res volila zanj. 

 

 

Zagodel pa jo je tudi Trupmov sin, 32-letni  Eric Trump, ki je fotografiral svojo glasovnico in jo objavil na twitterju. Fotografiranje glasovnice je v zvezni državi New York prepovedano.

Trump je s svojimi sledilci na twitterju delil fotografijo svoje glasovnice, na kateri je obkrožil očetovo ime, zraven pa pripisal: "Neverjetna čast je glasovati za svojega očeta! Tako dobro bo delal za ZDA!"

Rešite kviz!

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 3
  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 22:37 08.november 2016.

    Trump pač ne zaupa več svoji babi. Enkrat je že lagala, da da v ZDA ni delala, preden je dobila vizo.

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 22:37 08.november 2016.

    Trump pač ne zaupa več svoji babi. Enkrat je že lagala, da da v ZDA ni delala, preden je dobila vizo.

  • wester62 21:27 08.november 2016.

    boh ne daj da bi proti njemu glasovala,ker potem bi takoj letela nazaj v slovenijo,a bolje da leti v sirijo.hahaha