Svet
10 ogledov

Zdaj je spregovorila lezbična hči

Gigi Chao youtube.com
O hongkonškem multimilijonarju Cecilu Chaou, ki je moškemu, ki bi se poročil z njegovo homoseksualno hčerjo, ponudil 50 milijonov evrov, smo že poročali. Zdaj pa se je oglasila hčerka, ki nad očetovo akcijo ni bila prav nič navdušena.

Gigi Chao je očetova ponudba šokirala. Prosila ga je, naj jo nemudoma umakne. "Očka, pomisli na zdravje svoje družine in prekliči akcijo,“ ga je rotila 33-letnica, ki jo je po Facebooku nadlegovalo kar 1.500 interesentov. "Moj oče želi, da živim v omari in se poročim z moškim, ki bo odločal o mojem življenju in na zakon gledal kot na nekaj prestižnega,“ je za Mail Online povedala Gigi in dodala, da ima svojega očeta, pa čeprav jo je v javnosti osramotil, še vedno zelo rada. "Imava zelo ljubeč odnos. Slišiva se vsak dan.“

Sicer se morajo v Hongkongu homoseksualci še vedno skrivati. Do leta 1991 so bili celo kaznovani, homoseksualnih zakonov, tako Gigi, pa še več let ne bodo priznali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.