Svet
13 ogledov

Zdaj vemo, kakšne ima rad Berlusconi

Silvio Berlusconi z ženskami Reuters
Tuji mediji so se dokopali do telefonskih pogovorov Silvia Berlusconija. Ti so razkrili, kakšne ženske so všeč italijanskemu premierju.

"Ne pripeljati visokih deklet," je med drugim naročal svojemu sodelavcu italijanski premier Silvio Berlusconi. V nekem drugem pogovoru, po zabavi, se je hvalil, da je bil z osmimi ženskami v eni noči, "čeprav bi lahko bil z enajstimi"; v njegovi rezidenci pa da je bilo takrat 40 žensk, ki naj ne bi želele oditi. Razkriti pogovori med Berlusconijem in Gianpaolom Tarantinijem (prej neznanim poslovnežem, ki mu je "zagotavljal" ženske) ne bodo ostali brez posledic. Proti Tarantiniju so vložili kazensko ovadbo zaradi suma napeljevanja k prostituciji, trenutno pa sedi v zaporu.

Sodeč po njunih pogovorih premierja zanimajo predvsem igralke, televizijske zvezdnice, lepe vremenarke in modeli. V enem pogovoru Berlusconi omenja, da bo z njim na večerji tudi direktor italijanske nacionalne televizije, "tako da bodo dekleta čutila, da je tam nekdo, ki jim lahko da službo". Berlusconi naj bi Tarantiniju skupno plačal milijon evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.