Svet
34 ogledov

Zdravnika sta se skoraj stepla

Zdravnika sta se sprla, ko je bil pacient že na operacijski mizi. (Foto: Shutter Žurnal24 main
Pacient je v bjelovarski bolnišnici zaradi spora med kirurgom in anesteziologom skoraj izgubil življenje. Zdravnika sta se skoraj stepla, piše Jutarnji list.

Hrvaški anesteziolog in kirurg v bjelovarski bolnišnici sta se, potem ko je bil pacient že na operacijski mizi, sporekla. Anesteziolog Ivan Šklebar naj bi kirurgu svetoval, kako bi lahko poseg bolje opravil, piše hrvaški Jutarnji list.

S kirurgom sta si nato izmenjala nekaj besed, pogovor je pa prerasel v spor, ki je skoraj ušel nadzoru, piše hrvaški portal. Izrečene so bile grožnje, spor pa se je vrtel okrog tega, kdo bo komu solil pamet.

Incident je potrdila tudi strokovna direktorica, ki je poudarila, da do sporov prihaja v vsakem kolektivu. Šklebar pa je povedal, da incidenta do odziva zdravniške zbornice ne bo komentiral in dodal, da je kot odgovorna oseba predlagal tisto, kar je bilo za pacienta najboljše.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.