Svet
18 ogledov

Zdravniški pretep med porodom

otrok, porodni%C5%A1nica Žurnal24 main
Ne gre za šalo, saj o dogodku poroča italijanska agencija Ansa. Namreč v porodni sobi sta se stepla dva zdravnika. Mama in otrok v kritičnem stanju.

Do pretepa v porodni sobi je prišlo na polikliniki Mesina na Siciliji in to v ravno najmanj primernem času, takrat, ko bi zdravnika morala sprejeti odločitev, kako pomagati. Zaradi zapletov sta zdaj mama in otrok v kritičnem stanju.

Po hudem prepiru je eden izmed zdravnikov drugega zgrabil za vrat in ga potisnil ob zid," je policiji povedal soprog žene, ki je rojevala. Napadeni zdravnik je z roko udaril ob steklo okna in si pri tem poškodoval roko.

Med pretepom je porodnica izgubila veliko krvi, otrok – tako poroča omenjena agencija – pa je utrpel kar dva srčna napada, kar je privedlo tudi do možganskih poškodb.

Klinika je sicer oba zdravnika takoj suspendirala; v izjavi za javnost pa so zagotovili, da pretep in zapleti niso povezani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.