Svet
43 ogledov

"Želel me je kaznovati"

Oče je deklici odpeljal na Korziko, kjer se je za njima izgubila vsaka sled. (Fo Žurnal24 main
Mati pogrešanih dvojčic Alessie in Livie Schepp meni, da jo je njun oče želel kaznovati. Njena edina želja je, da bi našla svoji deklici.

Irina Lucidi je za italijanski časnik Corriere della Sera spregovorila o tem, da "mora nujno najti" deklici, saj je to edini cilj njenega življenja. "Kje sta moji deklici?" se sprašuje mati, ki še vedno ne more verjeti, da se je oče malih deklic Matthias Schepp zatekel k takemu dejanju. "Želel me je kaznovati. Sovražil me je bolj, kot je imel rad svoja otroka," je prepričana Irina, ki pravi, da jo ob misli na njegovo kruto dejanje kar zmrazi.

Mati je prvič javno spregovorila o tem, kako različni sta si njeni hčerki. "Alessia je polna energije, odprta, rada poje in me nasmeji vsakič, ko jo slišim oponašati njeno najljubšo pevko Mino. Livia je bolj mislec, zaprta vase in zaljubljena v živali. Obe sta navdušeni nad Piko Nogavičko in si želita mačko," je še povedala Irina.

Za njima se je izgubila vsaka sled
Deklici so nazadnje videli konec januarja, ko sta vikend preživljali pri svojem očetu. Ta ju je namesto k materi odpeljal v Francijo in od tam na Korziko, kjer se je za njima izgubila vsaka sled. Oče je svojo pot končal v Italiji, kjer je v bližini Neaplja skočil pod vlak. V številnih pismih, ki jih je poslal materi deklic, ni zaupal, kje sta Alessia in Livia. Policija se boji, da deklici nista več živi, saj je v enem od pisem zapisal, da nista trpeli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.