Svet
20 ogledov

Želi si postati punčka

Hočem biti lepa kot mamica! (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Thomas je pri treh letih vedel, da želi postati deklica. Z osmimi leti je začel s hormosnsko terapijo. Situacija je nenavdna tudi za materi lezbijki.

11-letni Thomas Lebel iz Kalifornije je svoji mami že pri treh letih opozoril, da želi biti deklica. Ko je dopolnil osem let je začel jesti hormone, da bi lahko kasneje spremenil spol.

Njegovi dve mami, ki sta lezbijki, sta za Daily mail dejali, da preprosto nista imeli izbire, čeprav so ju mnogi kritizirali. "Prijatelji in sorodniki so nama rekli, da mu bova uničili življenje. Zdravniki pa so naju opozorili, da so otroci, ki si prepozno spremenijo spol, lahko bolj nagnjeni k samomoru,“ je povedala Pauline Moreno. Dodala je še, da celotna situacija presenetila tudi njiju, čeprav dobro vesta kaj pomeni biti drugačen.

Materi sta povedali še, da se je Thomas s tremi leti zaradi težav s sluhom naučil znakovnega jezika. Njegovo prvo sporočilo je bilo, da si želi postati deklica. Tako hitro kot sta izvedeli kaj si želi, pa se je zgodila tudi preobrazba Thomasa v Tammy, še piše Daily mail.

Komentarjev 1
  • JackD 19:16 01.oktober 2011.

    pa naj samo še en reče, da istospolne partnerske zveze ne vplivajo negativno na otroka!!!!!!