Svet
41 ogledov

"Želim si, da jih ne bi rodila"

Nadya Suleman Facebook
"Sovražim otroke, gnusijo se mi," je nedavno povedala Nadya Suleman, ki je pred dvema letoma rodila osmerčke.

Mati štirinajstih otrok sedaj obžaluje svojo odločitev za povečanje družine. Za revijo In Touch je povedala, da je breme vzgajanja toliko otrok postalo preveč za njo.

"Najstarejših šest otrok je podivjanih. Vse bolj mi uhajajo izpod nadzora, ker jih nimam časa ustrezno disciplinirati," pojasnjuje. "Zdržim le tako, da se zaklenem v kopalnico in jočem. Včasih sem tam več ur skupaj in na tleh jem kosilo. Vse za malce miru in tišine." Pri štirinajstih otrocih ji zmanjkuje časa za skrb zanje in zase. "Seveda jih imam rada," pravi in dodaja, "a želim si, da jih ne bi imela."

Zmanjkalo je tudi denarja, zato se je odločila za sodelovanje v novem resničnostnem šovu, kjer znanim iščejo partnerje. Kljub temu, da še ni bila na zmenku in da že dolga ni bila intimna, je prepričana, da bodo moški prišli v velikem številu. "Že ko sem bila majhna, sem se zavedala, da si me moški želijo. Otepati se jih je bilo najtežje," se spominja.

Zdravnik ob licenco

Sulemanova se je odločila za umetno oploditev, katere rezultat so bili osmerčki, danes stari dve leti. Zdravnik, ki je opravil umetno oploditev, je medtem že izgubil licenco. Očitali so mu, da je v maternico vstavil preveliko število zarodkov, poleg tega pa je bil seznanjen s socialnim statusom matere. Sulemanova je bila takrat namreč nezaposlena mati šestih otrok.

Zdravnik se je sicer zagovarjal, da je zgolj upošteval željo matere. Ta naj bi ga prosila, da v maternico vstavi večje število zarodkov, saj naj bi si tako povečala možnost za zanositev. Isti zdravnik ji je pomagal tudi pri umetnih oploditvah pri prvih šestih otrocih.

Komentarjev 2