Svet
4959 ogledov

Ženo in sedem prijateljev umoril dan pred obletnico poroke

Ameriška policija
Zabavo so prekinili streli, pod katerimi je umrlo osem ljudi.

V nedeljo zvečer je 27-letna Meredith priredila zabavo za prijatelje. Piknik, ki so ga nameravali zaključiti z ogledom tekem ameriškega nogometa, se je končal krvavo. Okoli 20. ure po lokalnem času je na njen dom v Planu, v ameriški zvezni državi Teksas, prišel bivši mož Spencer Hight, izvlekel pištolo in začel streljati. Osem ljudi je umrlo. Napadalca so ustrelili policisti. 

Spencer se je iz skupnega doma odselil že pred nekaj meseci, a je šele nekaj dni pred strelskim pohodom odnesel zadnje svoje stvari. Spencer in Meredith bi dan po tragičnem dogodku praznovala šesto obletnico zakona, če bi bila še skupaj. Težave v zakonu so se pojavile pred dvema letoma, ko je Spencer ostal brez službe in se je zatekel k pijač

Meredith Hight | Avtor: instagram instagram

Njena mama je povedala, da je hči vložila zahtevo za ločitev, ker je bil mož do nje nasilen. "Po tem, ko se je dve leti trudila, da bi šel na zdravljenje, da bi nehal piti, je imela dovolj. Storila je vse, kar je bilo v njeni moči," je povedala strta mati. Prepričana je, da se je Spencer za tak korak odločil, ker je videl, da je Meredith naredila korak naprej in da je bila po dolgem času spet srečna. 

Poleg Meredith so umrli še 33-letni Anthony Michael Cross, 24-letna Olivia Nicole Deffner, 29-letni James Richard DUnlop, 22-letni Darryl William Hawkins, 31-letni Rion Christopher Morgan, 28-letna Myah Sade Bass in 25-letno Caleb Seth Edwards. Carly Shockey je edina, ki je preživela streljanje. Še vedno je v bolnišnici, zdravniki pa njeno stanje opisujejo kot resno. 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.