Svet
11 ogledov

Ženska na avtobusu v Bruslju z nožem ranila tri ljudi

Belgijska policija Shutterstock
V enem od avtobusov v Bruslju je danes povzročila paniko ženska, ki je z nožem napadla in ranila tri ljudi.

Po navedbah prič se je napad zgodil okoli 16.30 v bruseljski četrti Uccle. Ženska je z nožem napadla in ranila tri ljudi. Ker ni hotela položiti orožja, so jo policisti ustrelili v roko, je po poročanju tujih tiskovnih agencij sporočilo belgijsko državno tožilstvo.

Po poročanju belgijske televizije RTBF policija meni, da motiv za incident ni bil političen, temveč da gre za duševno moteno napadalko.

Žrtve in napadalko so prepeljali v bolnišnico. Nihče med njimi ni v smrtni nevarnosti.

 

Komentarjev 3
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 06:27 23.avgust 2016.

    Madona je kar naenkrat neuravnovešenih nasilnih švabotov,belgijcev,francozov pa še kje bi se jih našlo.Po moje je Angela izdala befel,da se o migrantih ne sme pisat nič slabega,saj so njeni gostje in naj se jih tako tudi tretira,kanede.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 00:00 23.avgust 2016.

    Ah ja..tud ko se belcem; zahodnjakom zmeša noben ne verjame več in se avtomatsko pripisuje imigrantom. Enako kot se je že dogajalo. Npr ko se je govorilo o napadu na vlaku v Švici; so vsi takoj rekl; ja ja migrantom ...prikaži več se meša . Na koncu se je izkazal da je šlo za zahodnjaka Švicarja kateremu so se možgani sfižili.

  • nergač 21:36 22.avgust 2016.

    policija meni, da motiv za incident ni bil političen, temveč da gre za duševno moteno napadalko.---ja kakopak, kar naenkrat so ti Belgijci pošizili....