Svet
3 ogledov

Ženska v središču afere

V svoji spletni predstavitvi Duprejeva pravi, da je v New York prišla, da bi gra Žurnal24 main
Ženska v središču afere s prostitutkami, ki je s položaja odnesla guvernerja New Yorka Eliota Spitzerja, je 22-letna pevka v nočnem klubu Ashley Alexandra Dupre.

V ameriški politiki še vedno močno odmeva škandal zaradi vpletenosti newyorškega guvernerja, demokrata Eliota Spitzerja, v prostitucijo. Ameriški mediji so izbrskali ime in podobo dekleta, s katero se je guverner srečal 13. februarja v hotelu Mayflower v Washingtonu. V ponedeljek naj bi že nastopila pred newyorškim sodiščem kot priča proti štirim obtoženim vpletenosti v mrežo prostitucije Emperors Club VIP, ki deluje po vseh Združenih državah, pa tudi v Londonu in Parizu, ter za svoje storitve zaračunava tudi več kot 5500 evrov.

Od škandala ne spi
Duprejeva pravi, da od škandala naprej ne spi. Za ameriški časnik The New York Times, ki jo je identificiral kot "Kristen", je dejala: "Ne želim izpasti kot pošast … To je zelo težko obdobje zame. Položaj je zapleten."

Na spletni strani MySpace.com se je opisala kot pevka in strastna navdušenka nad glasbo. "Moja življenjska pot ni bila lahka. Ko sem bila stara 17 let, sem odšla od doma. Odločila sem se, da ne bom gledala nazaj," je zapisala. "Preživela sem zaradi glasbe," pravi in opisuje, da je bila pogosto osamljena in je zlorabljala droge. V New York se je preselila leta 2004, med njenimi glasbenimi vzorniki pa so Céline Dion, Frank Sinatra, Patsy Cline, Christina Aguilera in Lauryn Hill.

Guverner je zaradi afere že podal odstopno izjavo, njegovo mesto pa bo zasedel črnski politik David Paterson.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.