Svet
33 ogledov

Ženske najemajo lažne fante

Kitajsko novo leto Reuters
Bliža se kitajsko novo leto in s tem nezadovoljstvo in depresija med samskimi ženskami. Te v obupu za ta čas najemajo tudi lažne fante.

Medtem ko bodo nekateri kitajsko novo leto preživeli v krogu družine, predvsem pa skupaj s partnerjem, samske Kitajke skrbi njihovo srečanje s svojo družino. Po poročanju CNN te mislijo, da so pri 30. letih že stare in da ne bodo nikoli našle svojega partnerja. Ding Na pravi, da je pod velikim pritiskom, saj je njena sestra že poročena, ona pa je pri svojih 30. letih še vedno samska. "Bojim se dvigniti telefon, saj me sestra in sorodniki neprestano sprašujejo, zakaj še nisem poročena," je  odala.

Agencije za zmenke imajo povečano povpraševanje

Baihe.com je največja kitajska posredovalnica za zmenke. Svetovalka Zhou Xiaopeng pravi, da je pritisk na samske v tem času še posebno velik. "Kitajci radi večerjajo skupaj. Na novo leto vsi sedijo v restavracijah v parih, in če si edini, ki je v družbi samski, je to lahko zelo frustrirajoče in stresno," je novoletno obdobje opisala Zhou.

Cenik novoletnih fantov

V kitajski spletni trgovini Taobao samskim in depresivnim ženskam ponujajo rešitev – najem fanta. Ti računajo pet dolarjev za to, da za eno uro delajo družbo dekletu na večerji in osem dolarjev za poljub na lice. Kadar more fant za novo leto prespati pri dekletu, pa je cena višja. Osemdeset dolarjev mora samska ženska odšteti za to, da spi na svoji postelji, in 95 dolarjev, če bo moral spati na kavču. Seks pri tem ni na izbiro.

Oddajanje svoje družbe zaradi plemenitih namenov

Li Le je eden izmed lažnih fantov, ki svojo družbo daje v najem zaradi plemenitih namenov. "Opravljanje tega dela je zelo zanimivo, saj lahko s tem najdem partnerico in tako osrečim oba," meni Li. Do zdaj je stik z njim vzpostavilo 30 žensk, vendar med njimi še ni našel tiste prave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.