Svet
23 ogledov

Žensko našli živo 13 dni po pogrebu

pogreb Shutterstock
Neko Američanko so našli živo trinajst dni po tem, ko so zanjo organizirali pogreb.

Sharolyn Jackson je njena družina pogrešala od 18. julija. Ko se je pojavilo neko truplo, ki je povsem ustrezalo opisu pogrešane, je njena družina mrtvo žensko identificirala na podlagi fotografij trupla. Kot še poroča britanski The Mirror, je družina podpisala mrliški list, v časopisu objavila osmrtnico in organizirala pogreb.

A le slaba dva tedna po tem so Sharolyn našli v psihiatrični bolnišnici v Filadelfiji, o čemer so nemudoma obvestili njenega sina Travisa. Ta je veselo novico sporočil svojemu dedku, očetu "pokojne", ki je bil seveda šokiran. "Že smo bili pripravljeni iti najprej s svojimi življenji in se sprijazniti z izgubo, ko pride Travis in nam pove, da je živa," je povedal za časnik.

Oblasti v Filadelfiji so že sprožile postopek spremembe dokumentov, hkrati pa so se tudi lotili preiskave o tem, koga so pravzaprav pokopali.

Komentarjev 5
  • Oxxo 19:02 31.avgust 2013.

    @siesta = Filadelfija (tudi Philadelphia) je največje mesto v ameriški zvezni državi Pensilvaniji in šesto največje v ZDA.... Ne vem, kje in kdaj si ti hodil v šolo? Ali pa si bil slab učenec?!

  • 1111 14:36 31.avgust 2013.

    ...od kdaj???? ...je tudi pri nas po Vuku ??? ...od kdaj slovenimo??? ...aja...slovenimo, kadar nam paše in kar nam paše...adijo slovenija in slovenci! (zanalašč pisano z malo, slovenim )

  • BikeGal 14:07 31.avgust 2013.

    Vedno samo pljuvanje brez razmisleka. Filadelfija je eno od svetovnih mest, ki jih slovenimo. Tako kot denimo Čikago, Pariz, Lizbona, Peking, itd. --> http://sl.wikipedia.org/wiki/Filadelfija,_Pensilvanija