Svet
21 ogledov

Zgrešil stanovanje in zaspal poleg policista

Žurnal24 main
Mladenič je na decembrski zabavi pregloboko pogledal v kozarec in na koncu pristal v policistovi postelji.

Mladenič je po zabavi v stanovanjskem bloku v Osijeku odšel domov, se slekel in ulegel v posteljo. Vse lepo in prav, če ne bi pri tem zgrešil stanovanja.Nepovabljenega gosta je prva opazila mladoletna hčerka policista, ki je poklicala mamo v službo.

Policist je prišel domov v nedeljo nekaj po 6. uri in se poslovil od soproge, ki se je odpravljala na delo v gostinski lokal nedaleč od stanovanja. V sosednji sobi sta spala njuna otroka, sin, ki hodi v osmi razred, in štiri leta mlajša hčerka.

Okoli 9. ure je prestrašena soproga zbudila policista, potem ko jo je poklicala hčerka, ki si ni upala vstopiti v sobo, v kateri je poleg očeta v postelji spala neznana oseba v spodnjem perilu in nogavicah, danes poroča hrvaški tisk.

Policist je nato fanta zbudil, a je bil precej pijan ali celo pod vplivom mamil. Le mrmral je in se začel sprehajati po stanovanju ter celo odpirati omare. Nato je policist poklical svoje kolege iz službe, ki so fanta odpeljali, poroča Jutarnji list.

Kot so pojasnili na policiji, je fant v nekem trenutku odšel z zabave, ko se je nameraval vrniti, pa je zgrešil vhod v poslopje in vstopil v prvo stanovanje, ki ni bilo zaklenjeno, ter zaspal. Povedali so, da ni bil nasilen, a je povzročil nevšečnosti štiričlanski družini.

Za razliko od neznanega fanta sta 38-letni policist in njegova 36-letna soproga znana v hrvaški javnosti. Policist je prišel v medije, ker je podrl na tla starejšo gospo in ji nadel lisice, ker se ni hotela ustaviti na njegovo zahtevo, potem ko je prečkala cesto kljub rdeči luči na semaforju. Zaradi njegovega ukrepanja se je takratni notranji minister Ranko Ostojić opravičil in plačal kazen namesto gospe.

Policistova soproga pa je leta 2012 prejela nagrado Ponos Hrvaške, ker je rešila triletnega otroka, ki je skoraj utonil v bazenu v Rovinju.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.