Svet
15 ogledov

Živo zakopal, ker ga je dolgočasila

zemlja lopata Shutterstock
Po šestih letih se je Poljak na delu v Veliki Britaniji naveličal svoje partnerice, zato je skoval peklenski načrt. Živo je zakopal.

Michelina Lewandowska in Marcin Kasprzak sta bila par šest let in imata triletnega sina. Pred leti sta se iz Poljske preselila v Veliko Britanijo, kjer sta si našla službi. A na začetku letošnjega leta se je njuna pravljica končala.

Lewandowska je mislila, da se skupaj s partnerjem in njegovim prijateljem odpravlja po nakupih, ko jo je Marcin napadel. Pri tem je uporabil električni paralizator. Napad s paralizatorjem je po njeni oceni trajal med pet in deset minut. "Govoril mi je, naj se ne bojim, da bo vse v redu."

Njegov prijatelj Patryk Borys naj bi med tem časom z lepilnim trakom zvezal njene noge in zapestja ter ji prelepil usta. Ko sta jo premaknila v drug del hiše, ji je uspelo partnerja prepričati, naj odstrani trak z ust, saj je težko dihala. "Za kratek čas ga je odlepil in ponovil, naj se ne bojim, saj se mi ne bo nič zgodilo," je povedala na sodišču. Obenem pa naj bi ji partner zaupal, da jo je že štiri leta sovražil. Govoril ji je o neki skrivnih hiši in o tem, da ne bo več videla sina.

Po dveh ali treh urah sta jo napadalca položila v kartonasto škatlo in jo z avtomobilom odpeljala v gozd. Tam sta jo zakopala v plitev grob. Nato sta se odpeljala v trgovino, kjer sta z njenega računa dvignila skoraj 600 evrov.

Lewandowski se je z velikim naporom uspelo rešiti iz groba. Privlekla se je do bližnje ceste, kjer je pritegnila pozornost motorista, poroča Daily Mail.

Dolgočasila ga je

Kasprzak naj bi se svoje partnerice naveličal. Poleg tega je menil, da ni tako lepa kot dekleta, ki jih je srečeval v telovadnici. Pogosto se je po cele noči zabaval s prijatelji ter zanemarjal njo in otroka. Za morilski načrt naj bi se odločil, ker si je želel ustvariti življenje z drugim dekletom, ki bi skrbelo tudi za njegovega sina.

Dva tedna pred napadom je Kasprzak spremenil svoj status na Facebooku v samski in na pomoč poklical Borysa, ki mu je pomagal izpeljati načrt. Tako Kasprzak kot Borys poskus umora zanikata.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.