Svet
17 ogledov

Žižek bo večerjal z Assangeem

Slavoj Žižek Anže Petkovšek
Z ustanoviteljem WikiLeaksa Julianom Assangeem bo v eni izmed londonskih restavracij večerjal tudi slovenski filozof Slavoj Žižek. Govora bo o nadaljnjem delu WikiLeaksa.

Osem privržencev ustanovitelja WikiLeaksa Juliana Assangea, ki bodo darovali po 400 evrov, bo julija lahko večerjalo s svojim idolom v eni izmed londonskih restavracij, na večerji pa se jim bo pridružil slovenski filozof Slavoj Žižek, je poročal Reuters.

Dražba je objavljena na eBayu, na večerji pa bo govora predvsem o nadaljnjem delu WikiLeaksa. Assange prek Twitterja ni želel odkriti, v kateri restavraciji bodo večerjali, ampak samo povedal, da gre za eno izmed najbolj znanih londonskih restavracij.

Na večerji pa bodo lahko simpatizerji WikiLeaksa poklepetali tudi z Žižkom. Slednji bo sicer drugega julija z Assangeem vodil javno razpravo, na kateri bo govora o vplivu WikiLeaksa na dogajanje v svetu in tem, kakšne posledice bi lahko ta imel v prihodnje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.