Svet
6 ogledov

Zlorabljali tudi 19 dni starega dojenčka

Zloraba Shutterstock
Ameriška agencija za imigracijo in carino je sporočila, da so bile žrtve, ki so jih uspeli rešiti med operacijo "Sončnica" stare od enega do 17 let.

Ameriška agencija za imigracijo in carino je včeraj objavila rezultate pet tednov trajajoče preiskave otroške pornografije, ki se je končala v začetku decembra; večino od okoli 200 zločincev so aretirali že novembra.

Med aretiranimi je 26-letnik iz Kalifornije, ki je spolno zlorabljal sedemletno duševno prizadeto dekle. Za zapahi je tudi 51-letnik iz Južne Karoline, ki je zlorabljal osemletnico in tako naprej.

Morton je v četrtek objavil tudi naloga za aretacijo moškega in ženske, ki sta v Los Angelesu zlorabljala 13-letno dekle. Fotografije dekleta, ki so jih agenti našli na internetu, so sicer stare 11 let.

Najmlajša žrtev je imela le 19 dni

Kot poroča speltna stran nbcnews so vse žrtev že idenificirali. Najmlajša je bila stara le 19 dni. Še štirje otroci so bili mlajši od treh let, trideset pa jih je bilo mlajših od deset.

Drugih držav niso objavili

Operacija Sončnica je bila mednarodna, vendar pa John Morton, direktor ameriške agencije za imigracijo in carine (ICE), razen Mehike ni poimensko navedel drugih držav. Večino žrtev so rešili v 19 ameriških zveznih državah, 13 pa v šestih tujih državah. 44 žrtev je živelo v istem domu z osebami, ki so jih zlorabljale.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.