Svet
23 ogledov

Zuckerberg pred novo prelomnico

facebook EPA
Ustanovitelj Facebooka Mark Zuckerberg je na svojem profilu objavil vest o novem članu v družini. Zuckerbergova žena Priscilla je noseča z deklico.

Mark Zuckerberg je objavil, da z ženo nista pričakovala drugega otroka, saj je tudi v prvo komaj zadržala nosečnost. Ko sta izvedela, da je noseča, sta si najprej želela, da bi bil otrok zdrav.

"Nato sem si takoj zaželel, da bi bila deklica. Ne morem si predstavljati večjega daru od sestre. Vesel sem, da bosta imela Max in sestrica drug drugega," je izpostavil Zuckerberg.

Zapisal je še, da je sam odraščal s tremi sestrami, ki niso bile le njegove sestre, pač pa tudi prijateljice. Priscilla je imela dve sestri, ki sta ju naučili, kako pomembna je podpora med družinskimi člani.

Zuckerberg je še zapisal, da smo ljudje boljši zaradi močnih žensk v naših življenjih - sester, mam in priajteljic. "Komaj čakava, da pozdraviva najino hčerko, storila bova vse v najini moči, da vzgojiva še eno močno žensko."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.